Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Elbow Royal Circus Guy Garvey The Seldom Seen Kid

Nieuws over Elbow, Royal Circus en Guy Garvey

Elbow brengt nieuw album uit

De Britse rockband Elbow komt in april 2023 met een nieuw album, getiteld "Flying Dream 1". Het wordt het zevende studioalbum van de band uit Manchester. De eerste single van het album, "The Seldom Seen Kid", is al uitgebracht.

Het nieuwe album van Elbow is opgenomen in Gloddaeth Studio in Wales. De band werkte samen met producer Craig Potter, die ook hun vorige album, "Giants of All Sizes", produceerde.

Guy Garvey solo op tour

Elbow-zanger Guy Garvey gaat in 2023 op solo-tour. Hij brengt zijn album "Courting the Squall" ten gehore in verschillende theaters in het Verenigd Koninkrijk.

Garvey's soloalbum werd uitgebracht in 2015 en was een kritisch en commercieel succes. Hij werd genomineerd voor de Mercury Prize en won de Ivor Novello Award voor Beste Album.

Royal Circus komt naar Nederland

De Belgische band Royal Circus komt in maart 2023 naar Nederland voor twee concerten. De band speelt op 22 maart in De Oosterpoort in Groningen en op 23 maart in Paradiso in Amsterdam.

Royal Circus is een van de populairste bands van Belgiƫ. De band werd in 2015 opgericht en heeft inmiddels drie albums uitgebracht. Hun meest recente album, "Dream Plaza", werd uitgebracht in 2021.


Comments