Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Efter Oernattackerna Anders Pihlblad Jag Blev Attackerad Av En Mas

Efter örnattackerna – Anders Pihlblad: ”Jag blev attackerad av en mås”

Anders Pihlblad: ”Jag blev attackerad av en mås”

Örnattackerna har uppmärksammats i media den senaste tiden, och nu berättar Anders Pihlblad om sin upplevelse av att bli attackerad av en mås.

Anders Pihlblad var ute och gick med sin hund när han blev attackerad av en mås. Måsen flög ner och attackerade Anders i huvudet, och han fick flera sår i ansiktet. Anders berättar att han blev chockad och rädd, och att han inte hade väntat sig att bli attackerad av en mås.

Anders är inte den enda som har blivit attackerad av en mås. Enligt en studie från Göteborgs universitet har antalet måsangrepp ökat de senaste åren. Studien visar att måsarna ofta attackerar människor som går med hundar eller som bär mat.

Det finns flera saker man kan göra för att undvika att bli attackerad av en mås. Man bör undvika att gå med hundar eller bära mat i områden där det finns många måsar. Man bör också vara försiktig när man närmar sig måsar, eftersom de kan bli aggressiva om de känner sig hotade.

Om man blir attackerad av en mås bör man försöka skrämma bort den genom att vifta med armarna eller ropa högt. Man bör också försöka skydda huvudet och ansiktet från måsens attacker.


Comments